Hledáte novou aviváž? Poradíme vám

Komerční sdělení 05. listopadu 2020 | 10:14 — redakce
Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka. A to zejména tehdy, když jsou dokonale čisté a samozřejmě voňavé. Na provonění prádla používají mnozí z nás aviváž. Proč byste ji měli používat i vy, a která je ta nejlepší?
Koho by nepotěšilo vyndat ze skříně voňavé oblečení... / archiv klieta

Používání aviváže

Koho by nepotěšilo vyndat ze skříně voňavé oblečení, že ano? Tak potom zkuste vytáhnout ze skříně oblečení, při kterém jste použili aviváž, a při kterém ne. Cítíte ten rozdíl? Ten bude více než zřetelný. Oblečení po použití aviváže bude nejen, že krásně voňavé, ale i dokonale hebké a měkké. To však stále není všechno. Toto jsou další výhody jejího používání:

  • Měkké a voňavé prádlo
  • Zjemňuje tkáň oblečení, díky čemuž je krásně hebké a také příjemné na dotek
  • Prádlo je díky ní rychleji suché. Na svědomí to má speciální ochranná vrstva, díky které se do textilií dostává méně vody, a ta je pak dříve suchá.
  • Žehlení bude hračka
  • Věděli jste, že oblečení bude díky aviváži déle čisté? Když ho budete opětovně prát, skvrny půjdou jednodušeji pryč
  • Odstraňuje elektrostatický náboj, který se tvoří zejména v umělých vláknech

Víte, která aviváž je ta správná?

Mnoho lidí si vybírá aviváž podle vůně, na druhém místě je její vhodnost pro citlivou pokožku. Když se však na to podíváme trošku pozorněji zjistíme, že aviváže se dělí do různých skupin i podle toho, jaký druh prádla perete. Například hrubé textilie vyžadují silné aviváže, prádlo určené pro děti a alergiky jsou na trhu speciálně s označením sensitive.

Velmi důležité je i samotné dávkování, proto si vždy pečlivě přečtěte příbalový leták na etiketě. Nadměrné množství aviváže, nebo naopak její nedostatek, totiž nemusí docílit vámi požadovaný výsledek.

My doporučujeme Silan

Vybrat si ze správné nabídky je někdy opravdu těžké. Pokud bychom vám však mohli poradit, za nás by to jednoznačně byla značka Silan. Je to nejoblíbenější značka aviváže na rakouském a německém trhu a výsledek je vždy excelentní.

Historie Silanu sahá až do roku 1969, kdy se poprvé objevil se sloganem "Boj s nepoddajností". Jeho výrobce, firma Henkel, slíbila svým zákazníkům, že namísto tvrdého prádla získají prádlo jemné. Už v polovině 70. let zákazníci zjistili, že Silan nezanechává pouze krásné měkké oblečení, ale i ho krásně provoní..

Za výběr Silanu se nepřimlouvají pouze samotní zákazníci, ale doporučují ho i odborníci. Aviváž Silan podrobil testu například německý portál Expertentesten.de. Je to neutrální a nezávislý portál, jehož testy se nerealizují na základě laboratorních testů, ale na základě testování u spotřebitelů, technických dat, expertních rozhovorů nebo recenzí třetích stran.

  • Šetrná k životnímu prostředí
  • Příjemná dlouhotrvající vůně
  • Praktické balení
  • Účinná

Tak co, už víte, která je ta nejlepší aviváž pro vás? Doufáme, že ano. Ať už se rozhodnete jakkoli, mějte na mysli, že skvělé aviváže, ale i prací a čistící prostředky a mnoho dalších výrobků na vás přímo z Rakouska a Německa čekají i v online drogerií myAustria.cz. Vždyť přesvědčte se sami.

Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

Proč trpíme arachnofobií, co skutečně způsobuje strach z pavouků a lze se této fobie zbavit?

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu