Levné letenky přímo ve vašem telefonu? Jistě!

Komerční sdělení 26. května 2023 | 10:16 — redakce
Plánujete dalekou cestu? Potřebujete si odpočinout v teple nebo někde daleko v liduprázdných horách? Nebo hodláte udělat byznys na druhé straně světa? Tak to budete potřebovat sehnat letenky. Krabičku, která vám pomůže sehnat ty nejlevnější, přitom možná právě držíte v ruce. S chytrým telefonem to dokáže každý.
Další 2 fotografie v galerii
Díky chytrému telefonu máme on-line svět vždy po ruce / archiv klienta

Proč hledat levné letenky?

To je otázka, že. No protože chceme ušetřit, ne? To dá přece rozum. Spousta lidí si ale myslí, že se ceny za letenky liší jen v řádech desítek či stovek korun. S vidinou složitého hledání pak nad tím mávnou rukou a sáhnou po první nabídce. Jenže tato úvaha obsahuje hned dvě mýlky. Cesta letadlem nebývá za hubičku, a tak se ceny letenek se mohou lišit klidně v řádech tisíců korun. Najít ty nejlevnější přitom nemusí být nijak složitou záležitostí. Naopak. Vše zvládnete jen s telefonem a vlastně odkudkoli na světě doslova za pár sekund.

 

 

Co vše najdu na internetu?

Jak je možné, že takto rychle? Copak není třeba obejít provozovny či prodejny všech leteckých společností a porovnat jejich nabídky? Ne, to opravdu není. Žijeme v době moderních technologií a internetu. Díky chytrému telefonu máme on-line svět vždy po ruce. A letenky se, jako téměř veškeré zboží, také dají koupit na internetu.

Takže jako vždy - otevřít vyhledávač a pomocí vhodných klíčových slov, například letenky Řím, se dostat k těm nejrelevantnějším výsledkům? No to byste tomu dali. Vyhledávače jsou skvělá věc, pokud hledáte obecné informace, ale ne, když potřebujete najít jednu jedinou nejlepší webovou stránku s nabídkou. Jak budete do vyhledávacího řádku zadávat, odkud a kdy chcete letět? Jak se zorientujete v tisících výsledků, které před vás vyhledávač předestře? Jestli jste chtěli na vlastní kůži poznat, jak vypadá hledání jehly v kupce sena, tak právě takto. Možná je to pohodlnější než návštěva kamenných prodejen, ale o časové úspoře se příliš hovořit nedá. Vy totiž letenky nepotřebujete vyhledat, vy je chcete srovnat!

 

 

Co mi skutečně pomůže?

Mobil si tedy nechte v ruce, ale shánějte se po srovnávačích letenek. Ty jsou totiž tou správnou cestou, jak se snadno a rychle dopracovat k těm nejlevnějším letenkám. Co to vlastně je? Prostě a jednoduše webová stránka, která je napojena na databáze leteckých společností. Uživatel si ji otevře, do jednoduchého vyhledávacího pole zadá termín, kdy hodlá letět, odkud a kam hodlá letět a svou volbu potvrdí. Během pár vteřin pak má před sebou kompletní nabídku, z níž si vybere nejpohodlnější nebo nejlevnější spojení.

Asi jste správně vytušili, že takový srovnávač letenek není na celém širém internetu jediný. Naopak, určitě jich najdete celou řadu. Jak ale poznat ten kvalitní? Své napoví už to, jak se vám zobrazí ve vašem chytrém telefonu. Tam, kde to myslí seriózně, přece museli myslet i na to, že jejich zákazníci budou letenky hledat prostřednictvím chytrých zařízení. Srovnávač tak musí být přehledný nejen v počítači, ale i při zobrazení na malé obrazovce telefonu. Když vám navíc nabídne možnost využít v telefonu přímo aplikaci, víte, že vám někdo věnuje dost péče.

Posviťte si ale i na další služby. V první řadě na to, jestli provozovatel avizuje, že má v nabídce skutečně všechny lety všech leteckých společností. Jen tak si můžete být jisti, že se dostanete k těm nejlevnějším letenkám. Ale ani to nemusí být vše, co vám takový srovnávač může nabídnout. Na těch dobrých lze letenky i přímo zarezervovat či koupit. Ty výborné vám umožní i flexibilní možnosti platby. Koupě na splátky? Žádný problém! Nebo zaplaťte později...

Když pak zjistíte, že spolu s letenkami si můžete vybrat i ze široké nabídky ubytování ve vaší cílové destinaci, můžete si být jistí, že jste na té správné (internetové) adrese.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete od března vyrazit

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Evropské termální ráje: Tipy na místa, kde se v horké...

Luxusní únik: Zažijte netradiční dovolenou v exkluzivních...

Zavřít reklamu